G:business

Velkommen til G:business

At hjælpe selvstændige med at få succes med deres forretning og/eller et af deres projekter er noget jeg finder yderst motiverende og spændende.

Når jeg sætter mine talenter i spil via G:business, bidrager jeg med innovation, igangsætning, udvikling, kommunikation med mere. Det gør jeg blandt andet som businessmentor, 

konsulent, talentkortlægger, performace coach og mentaltræner, men også via arrangementer som 'Business Retreats' for erhvervsledere, selvstændige og iværksættere.

G:business services

Business Retreat Tarragona

8 dage med fokus på vidensdeling, inspiration, motivation, netværk, hygge, god mad og drikke, samt arbejde. Derudover vil der også være diverse kulturelle arrangementer, socialt samvær og mulighed for deltagernes egne initiativer.


Se mere her...

Business mentor & coach

Coaching af erhvervsledere og selvstændige der ønsker at opnå endnu mere med virksomheden som leder og/eller inden for deres karriere og personlige udvikling.

Se mere på G:coach

Business events

Der er flere business events og begivenheder i støbeskeen. Det har altid min interesse at samle folk til spændende og produktive begivenheder, der kan løfte folk, projekter eller virksomheder yderligere. Kontakt mig endelig hvis du har en god ide til et spændende business event.