Om Nils Gisli

Om Nils Gisli

Velkommen til nilsgisli.dk

12.02.2019

 

Mit navn er Nils Gisli og jeg er manden bag G:talks og nilsgisli.dk 
Herunder forsøger jeg at sætte ord på mig selv, hvad der driver mig, hvorfor jeg udlever mine drømme og hvilke drømme jeg skal udleve.

86831386_2742462442534785_6382910417965940736_o

Mit 'hvorfor' / 'why'

Mit ’hvorfor’ – eller ’why’, som nogen kalder det – er ganske enkelt og kan formuleres sådan her;
Jeg holder af at hjælpe andre. Uanset om det er som nødhjælpsarbejder, social media coach, frivillig i en forening eller hjælp på anden vis, så giver det mig en helt speciel følelse i kroppen, der gør at jeg får lyst til at hjælpe mere og flere. Når jeg får den følelse, ved at hjælpe andre, så giver mine handlinger/mit arbejde meget mere mening for mig. Den følelse er mit ’hvorfor’ – grunden til at jeg står glad op om morgenen og gør det jeg gør. 


Udlandsdansker

Jeg bor til dagligt i Tarragona - en time syd for Barcelona – hvor jeg bor sammen med min kæreste Helle. 
Jeg flyttede til Catalonien på grund af Helle, da hun har boet hernede i nu mere end 14 år. Så hvis kærligheden var en drøm der skulle udleves, så måtte jeg hive pløkkerne op af muldjorden i Køge og flytte sydpå.
Derfor bor jeg nu i den gamle romerske provinshovedstad Tarragona, hvor jeg nyder solen, kulturen, naturen og hverdagen sammen med Helle.

 

Mit arbejde i Tarragona og Køge

Til dagligt arbejder jeg som mentaltræner og performance coach fra mit kontor i Tarragona, hvor jeg coacher ambitiøse personer der ønsker at opnå endnu mere inden for deres karriere, sport og/eller personlige udvikling.


Jeg arbejder også som Social Media Coach, hvilket betyder at jeg hjælper danske virksomheder i gang med deres tilstedeværelse på de sociale medier. Et forløb der tager 6 mdr. at komme igennem, hvorefter min. 2 af virksomhedens medarbejdere er klædt på til at fortsætte arbejdet med f.eks. Facebook, LinkedIn og Instagram.
Jeg arbejder for det meste fra kontoret i Tarragona, hvor jeg uden problemer kan kontrollere forløbet imellem de 4 faste workshops jeg har med mine kunder. Disse workshops afholder jeg hos kunden, hvilket betyder at jeg ofte er i Danmark.
I Danmark holder jeg til i Køge, hvor jeg sidder i kontorfællesskab sammen med en af Køges mest inspirerende og innovative medie-personer.


Mine drømme, mobning og døden

Jeg har stort set altid forsøgt at udleve mine drømme, frem for bare at drømme dem.
Det ligger dybt i mig at gøre et forsøg på at udleve mine drømme og leve det liv jeg ønsker. Hvor dette drive kommer fra, er jeg ikke helt sikker på. Men jeg tror det handler om at modbevise min lærer fra folkeskolen, der den dag i dag stadig spøger inde i mig. En kvindelig lærer der ofte udsatte mig for mobning foran mine klassekammerater og som gjorde et ihærdigt forsøg på at fortælle mig at jeg ikke kunne blive til noget.
Det er korrekt at jeg ikke var den bedste mønsterelev i skolen, men hun gjorde det absolut ikke bedre med hende konstante mobning af mig. Mit barndomshad til hende, er med sikkerhed med til at motivere mig i dag. For selv om hun allerede har tabt ved, som voksen ansvarlig lærer, at mobbe et barn som jeg var, så har jeg alligevel behov for at vise over for mig selv, at min lærer ikke havde ret.

En anden faktor der spiller ind, er mit virkelighedsbillede af vores tid i denne verden. Alle taler om ”når jeg bliver gammel”, men hvem siger at vi overhoved bliver gamle?
Da jeg var 17-18 år mistede jeg min første gode ven i en grim faldskærmsulykke. Efter hans død kom 10 år med minimum én ungdomsbegravelse hvert år. Nuvel, jeg har altid haft et stort netværk og kendt rigtig mange mennesker. Men de 10 år satte mit liv i perspektiv. Det gik op for mig, at vores liv kun er ”til låns” og ingen ved hvornår det er slut. Så hvorfor vente med at leve livet til vi bliver gamle, når vi kan nyde livet i dag og gøre det vi har lyst til, fremfor at gøre det andre forventer af en. For ingen ved hvornår det er slut og hvornår vi ender på kirkegården. Stedet hvor drømme ligger begravet, fordi mange ikke fik udlevet dem i den tid de havde på jorden.


Da jeg indså hvordan livet hang sammen, begyndte jeg at leve mit liv som jeg ønsker at leve det. Et liv hvor jeg, modsat min lærer fra Strøbyskolen, nyder glæden ved at hjælpe andre og glæden ved at gøre de ting jeg har lyst til, sammen med dem jeg holder af.

Fortællingen om mit mantra; ”Drømme skal ikke drømmes – de skal udleves”, samt historien der ligger til grund for G:talks, kan du læse HER…
Drømmen om at skrive en motivations-/inspirationsbog, på baggrund af al den viden jeg samler sammen via G:talks, kan du læse mere om HER…

Mine drømme der skal udleves

Vi har alle drømme der bør udleves. Jeg har udlevet mange drømme i mit liv, men når et ”bjerg er besteget”, er der altid en ny top jeg gerne vil op på. Derfor er der altid nye drømme – store som små.

Her er listen over nogle af de drømme jeg gerne vil udleve;

  • Skrive en bog der kan hjælpe folk i gang med at udleve deres drømme.
  • Bygge skole/community center færdig i Filippinerne (HOPE Project)
  • Starte som foredragsholder, med foredrag om min tid som nødhjælpsarbejder, om HOPE Project, personlig udvikling og selvfølgelig om min bog – når den en dag er blevet udgivet.
  • Lave Business Retreats til Tarragona, hvor danske erhvervsfolk kan komme ned og arbejde lidt i solen.
  • Lave online-undervisning inden for coaching, social media marketing og videoproduktion mm.
  • Bygge mere til mine coaching-uddannelser og bruge det som underviser på div. kurser/forløb.TAK 

Tak for din intersse - og tak fordi du læste denne udvalgte del af min historie. 

Om en af mine drømme - der fylder meget i mit liv

HOPE Project - Denmark


Den 8. november 2013 ramte supertyfonen Haiyan Filippinerne med op til 275 km/t, hvilket førte til tsunami-lignede oversvømmelser. Haiyan var ubarmhjertig og efterlod tusindevis af døde og hundredetusinde uden et tag over hovedet.


For at hjælpe i Filippinerne, tog jeg, der på det tidspunkt var i Pakistan med en dansk hjælpeorganisation, initiativ til det private projekt ”Et tag over hovedet”. Med brug af de sociale medier, samlede jeg penge ind til et lille fattigt samfund lige uden for Santa Fe ikke langt fra byen Tacloban på øen Leyte i Filippinerne.


100 dage efter Haiyan ramte Filippinerne, rejste jeg med mine venner Mikael Bang Korsgaard og Claus Sall til Tacloban for at bestille byggematerialer og lave aftaler med de familier indsamlingen kunne give et nyt tag over hovedet. I alt 30 familier fik et nyt tag over hovedet og glæden var stor blandt de lokale og også overvældende for os tre danskere i det katastroferamte Santa Fe.


Udover projektet ”Et tag over hovedet”, ønskede Mikael, Claus og jeg at gøre mere for de lokale i Santa Fe, et fantastisk folk med en utrolig livsglæde. Der var mangel på uddannelse i området og ingen skole nær det lille lokalsamfund.

Befolkningen havde et brændende ønske om en skole og de havde sågar jorden til sådan en. Et fundament og vores gode hjerter blev dermed starten på det vi i dag kender som HOPE Project – Denmark. Et skolebyggeri i Santa Fe.

Læs mere om HOPE Project på www.hopeproject.dk
Besøg projektet på Facebook: 

https://www.facebook.com/hopeproject.dk/

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend