Business Talk

Business Talk 

Et nyt koncept i G:talks 

04.11.2019

 

I 'Business Talk' giver jeg erhvervsfolket og ildsjælene taletid, så de blandt andet kan fortælle om deres drøm, hvad planen er, hvordan de vil nå deres mål og hvornår de har succes med at udleve den pågældende drøm.


Alle 'Business Talks' vil blive optaget "live on tape" i Kbh- eller Køge-området, og vil blive finansieret af en partner via dette partnerskab.
Ønsker partneren at der skal optages på et ønsket sted udenfor ovennævnte område, vil denne udgift også blive dækket af partneren.


Hvad er et partnerskab?
I forhold til mit research-projekt, hvilket G:talks er, vil 'Business Talk' blive præsenteret i smarbejde med dig - partneren. Det er dette partnerskab der finansiere produktionen, og derfor er det partneren der bestemmer hvilken virksomhed vi skal tale med i den pågældende 'Business Talk'.

I forbindelse med denne 'Business Talk', vil der stå beskrevet hvem der præsenterer produktionen:
"Denne 'Business Talk' vises i samarbejde med (partnernavnet)"


Prisen for et 'Business Talk'-partnerskab er DKK. 4.997,- ekskl. moms og evt. ekstra transportudgifter.  'Business Talk'-pakken:
Vi planlægger indholdet af vores 'talk' sammen. Det er op til virksomheden hvad der skal være fokus på, samt hvad der skal tales om. 
Når produktionen er færdig, vil denne 'Business Talk' blive lagt op på G:talks' YouTube kanal, på websiden, samt i en nyhed på Facebooksiden. 
Virksomheden kan henvise til G:talks' delinger af denne 'Business Talk', eller selv poste vores 'talk' på alle virksomhedens platforme.
Den færdige produktion/'talk' bliver imellem 30-45 min. alt efter hvor meget der ønskes at tale om.
Der gives selvfølgelig fuld rådighed over den færdigproduceret 'Business Talk' til virksomheden, der leveres i højeste opløsning.

Vil du vide mere?
Ring +45 51229786 eller skriv via kontaktformularen under KONTAKT. 


Tak for din interesse!

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend