G: production

Medieproduktioner
til at sprede
inspiration

G: production  v/ Nils Gisli

G: production er mit medieprojekt, der sigter mod at skabe produktioner, der spreder inspiration på forskellige måder.
G:talks fokuserer på at inspirere til at udleve drømme frem for blot at drømme dem.

Køge.tv & podcast har til formål at sprede inspiration gennem positive lokale historier, der opmuntrer lokalsamfundet til at engagere sig aktivt i lokalsamfundet med en positiv indstilling. 

Køge.tv & podcast

Jeg er dedikerede til at tilbyde en helt ny medieoplevelse 🎙️


Titlen på mit nye projekt siger det hele: Køge.tv & podcast. Men bag dette enkle navn ligger en dyb og personlig motivation, der har drevet mig til at tage dette skridt. Som en stolt Køgegenser og passioneret formidler har jeg altid følt en stærk forbindelse til vores smukke område og dets enestående historier.

Min drivkraft bag Køge.tv & podcast bunder i ønsket om at inspirere og styrke vores lokale samfund. Køge og omegn rummer en utrolig rigdom af gode historier ogunikke fortællinger, som sjældent når ud til et bredere publikum. Jeg ønsker at være broen mellem disse skjulte perler og vores nysgerrige borgere.

Gennem formidling af positive og inspirerende historier håber jeg at skabe en gnist i vores lokalsamfund.


Måske kan mine fortællinger anspore folk til at træde ud af deres komfortzone og engagere sig i nye foreninger eller projekter, som de aldrig havde overvejet før. Jeg ønsker også at kaste lys over de beslutninger, vores politikere træffer, og give vores borgere en dybere forståelse for, hvordan disse beslutninger påvirker vores dagligdag.

En af mine store drømme er at være med til at realisere andre menneskers drømme. Ved at fremhæve lokale succeser og inspirerende skæbner håber jeg at motivere folk til at forfølge deres egne ambitioner og mål, lige her i vores eget hjørne af verden.


Køge.tv & podcast er ikke bare et medieprojekt for mig. Det er en hjertesag, der udspringer af min stærke kærlighed til Køge og mit ønske om at styrke fællesskaber og forbinde vores samfund på nye måder. Jeg er begejstret for muligheden for at nå ud til endnu flere mennesker gennem YouSee kabel-tv i Køge, Solrød, Roskilde, Lejre, Ringsted, Faxe og Stevns kommuner. Sammen kan vi skabe en varig positiv indflydelse på vores lokalområde og inspirere til ændringer og vækst.


Jeg ser frem til denne spændende rejse med Køge.tv & podcast, hvor jeg håber at fortsætte med at dele unikke historier, skabe forbindelser og inspirere vores lokalsamfund til at blomstre.

På trods af mit spændende skridt ind i medieverdenen med Køge.tv & podcast, vil jeg fortsat dedikere mig til min passion som Præstations- og Mentaltræner. Min drivkraft for at hjælpe mennesker med at udfolde deres fulde potentiale forbliver urokkelig. Jeg vil fortsat holde inspirerende foredrag, tilbyde personlig coaching, udføre talentkortlægning og facilitereleder- & mentaltræneruddannelsen 'Leder i eget liv'. Denne alsidige rejse giver mig mulighed for at hjælpe enkeltpersoner med at opnå personlig vækst og succes på både individuelt plan og i vores skønne lokalsamfund.