G:talks

  Seneste 'talk'

Christian
Liebergreen

Du kender ham sikkert fra de populære tv-programmer "Den sidste breddegrad", "Kurs mod fjerne kyster" og "Kurs mod nord" på TV2?

Mød eventyreren Christian Liebergreen, der lever sit liv efter en filosofi om at turde drømme og tage chancer.


Se 'talk'  |  Hør podcast

Mads Andersen (C) &
Jacob Mark (F)

G:talks LIVE fra Bistro17 i Køge.


Mads C. Andersen og Jacob Mark fortalte om deres drøm, deres venskab, deres barn, deres sjove historier og om dét at være gode venner - på trods af forskellige politiske holdninger.


Producer & redigering: Jan Petersen

Kamera: Julie Rose Malmgren, Anna Malmgren Petersen & Nicolaj Nielsen.


Se 'talk'  |  Hør podcast

Mads
Andersen

I perioden 13. april - 31. juli 2021 var Mads Andersen midlertidigt folketingsmedlem for Det Konservative Folkeparti, som stedfortræder for den sygmeldte Naser Khader.
Mads Andersen er ikke længere midlertidigt folketingsmedlem, men har stadig drømmen om at komme i Folketinget.


Se 'talk'  |  Hør podcast

Nicolai
Molkte-Leth

Nicolai Moltke-Leth er kandidat i sociologi, løjtnant af reserven, tidligere jægersoldat og stifter af Camp True North, samt en efterskole af samme navn. Men først og fremmest er han en 'lærer' - på en mission om at hjælpe unge med at udleve drømmen.


Se 'talk'  |  Hør podcast

Mathilde
Falch

Mathilde Falch er en af landets mest aktive live musikere, der pt. medvirker i ’Toppen af Poppen’ på TV 2. Hun er opvokset i et hjem, hvor der altid var gang i musikken og sangskrivningen. Her lærte hun bla. at spille klaver og begyndte meget tidligt at skrive egne sange, hvilke hun først får modet til selv at synge, da hun tager på efterskole.


Se 'talk'  |  Hør podcast

Niclas

R. Larsen

Niclas, aka. 'The Dreamchaser', er en mangedobbelt dansk mester og verdensmester i thaiboksning, der jagter drømmen og er meget bevidst om hvad der skal til for at udleve den. Niclas fortæller også om en farlig stafylokok-bakterie, der blev en risiko for at benet skulle amputeres - og meget mere,


Se 'talk'  |  Hør podcast

Rebecca

Aagaard-Poulsen

Rebecca er sognepræst i Tved ved Svendborg. Hun er halv indisk og halvt dansk - og så drømmer hun om at blive pølsepræst.

Rebecca er sin helt egen – og hun udlever drømmen om at være præst.

Se 'talk'  |  Hør podcast

Lars

Bukkehave

Lars Bukkehave er en eventyrer der brænder for udfordringer, oplevelser og for at bruge og nyde naturen. 

Jeg fangede Lars Bukkehave på en strand på Fiji sidste år, kort før starten på verdens hårdeste race: Eco-Challenge Fiji.

 

Se 'talk'  |  Hør podcast

Milena
Penkowa

Jeg taler om drømme med hjerneforsker Milena Penkowa.
Vi taler om hvad der sker inde i vores hjerner, samt et par gode råd og fif til at komme i gang med at udleve vores drømme frem for at drømme dem eller lade sig nøjes med.


Se 'talk'  |  Hør podcast

Om G:talks

  Andre 'talks'

Erik B.

Jørgensen

Mød eventyreren, foredragsholderen, forfatteren, Sirius-manden, jægersoldaten og guiden Erik B. Jørgensen, der med sit motto "Eventyret starter i din baghave" udlever sine drømme.

 

Se 'talk'  |  Hør podcast

Maren
Elise Skjerlie Gilling

Maren er uddannet skolelærer og har gennem de sidste år rejst til den syriske grænse i forbindelse med forskellige projekter og medieproduktioner. Hendes store drøm er at give de syriske børn et tilbud om skolegang og uddannelse.


 

Se 'talk'  |  Hør podcast

Pinse

Her skal du møde Pinse, der er Hus Forbi-sælger og hjemløs.

Vi taler selvfølgelig om drømme, fejl, succes osv.

Kig med her - og få et indblik i en hjemløs' verden 🤠

 

Se 'talk'  |  Hør podcast

Mikael

Kamber

Han er kendt som Mr. News fra DR og TV2. Han kan stadig opleves på TV2 i dag, men derudover udgiver han bøger, holder foredrag og kurser om arbejdsglæde, ledelse og positiv psykologi.


 

Se 'talk'  |  Hør podcast