G:talks

  Seneste 'talk'

Mark O.
Madsen

Mød atleten Mark O. Madsen, der bogstaveligt talt har kæmpet hårdt for at udleve sine drømme. Mark O. har haft en imponerende karriere som bryder, hvor han blandt andet har opnået en sølvmedalje ved OL i 2016. Efter sin succesrige brydekarriere skiftede han til MMA, hvor han har konkurreret i Ultimate Fighting Championship (UFC).


Se 'talk'  |  Hør podcast

Emma
Østergaard

Emma Østergaard er en bemærkelsesværdig ung kvinde, der blev historisk, da hun i 2023 besteg Mount Everest og blev den yngste danske kvinde til at nå toppen af verdens højeste bjerg. Hendes mål er at inspirere andre, især kvinder, til at turde forfølge deres drømme og ambitioner, uanset hvor udfordrende eller umulige de kan synes.


Se 'talk'  |  Hør podcast

Morten
Larsen

Morten Larsen er en af de nye investorer i TV-programmet 'Løvens Hule'.

I 2021 solgte Morten Hungry.dk for et trecifret millionbeløb, hvilket gjorde, at han nu kunne udleve drømmen om det frie og uafhængige liv - eller kunne han? Var det i virkeligheden drømmen for Morten?


Se 'talk'  |  Hør podcast

Tim
Schou

Efter en dannelsesrejse som hjemløs i USA har Tim fundet ud af, hvad der virkelig betyder noget for ham, samt hvilke drømme han skal forfølge. Han går ikke efter, hvad andre forventer af ham, eller hvad den danske musikbranche kræver af en, der ønsker at slå igennem på det danske marked. Han følger sin egen vej og det, der giver ham energi.


Se 'talk'  |  Hør podcast

Christian
Liebergreen

Du kender ham sikkert fra de populære tv-programmer "Den sidste breddegrad", "Kurs mod fjerne kyster" og "Kurs mod nord" på TV2?

Mød eventyreren Christian Liebergreen, der lever sit liv efter en filosofi om at turde drømme og tage chancer.


Se 'talk'  |  Hør podcast

Mads Andersen (C) &
Jacob Mark (F)

G:talks LIVE fra Bistro17 i Køge.


Mads C. Andersen og Jacob Mark fortalte om deres drøm, deres venskab, deres barn, deres sjove historier og om dét at være gode venner - på trods af forskellige politiske holdninger.


Producer & redigering: Jan Petersen

Kamera: Julie Rose Malmgren, Anna Malmgren Petersen & Nicolaj Nielsen.


Se 'talk'  |  Hør podcast

Mads
Andersen

I perioden 13. april - 31. juli 2021 var Mads Andersen midlertidigt folketingsmedlem for Det Konservative Folkeparti, som stedfortræder for den sygmeldte Naser Khader.
Mads Andersen er ikke længere midlertidigt folketingsmedlem, men har stadig drømmen om at komme i Folketinget.


Se 'talk'  |  Hør podcast

Nicolai
Molkte-Leth

Nicolai Moltke-Leth er kandidat i sociologi, løjtnant af reserven, tidligere jægersoldat og stifter af Camp True North, samt en efterskole af samme navn. Men først og fremmest er han en 'lærer' - på en mission om at hjælpe unge med at udleve drømmen.


Se 'talk'  |  Hør podcast

Mathilde
Falch

Mathilde Falch er en af landets mest aktive live musikere, der pt. medvirker i ’Toppen af Poppen’ på TV 2. Hun er opvokset i et hjem, hvor der altid var gang i musikken og sangskrivningen. Her lærte hun bla. at spille klaver og begyndte meget tidligt at skrive egne sange, hvilke hun først får modet til selv at synge, da hun tager på efterskole.


Se 'talk'  |  Hør podcast

Niclas

R. Larsen

Niclas, aka. 'The Dreamchaser', er en mangedobbelt dansk mester og verdensmester i thaiboksning, der jagter drømmen og er meget bevidst om hvad der skal til for at udleve den. Niclas fortæller også om en farlig stafylokok-bakterie, der blev en risiko for at benet skulle amputeres - og meget mere,


Se 'talk'  |  Hør podcast

Rebecca

Aagaard-Poulsen

Rebecca er sognepræst i Tved ved Svendborg. Hun er halv indisk og halvt dansk - og så drømmer hun om at blive pølsepræst.

Rebecca er sin helt egen – og hun udlever drømmen om at være præst.

Se 'talk'  |  Hør podcast

Lars

Bukkehave

Lars Bukkehave er en eventyrer der brænder for udfordringer, oplevelser og for at bruge og nyde naturen. 

Jeg fangede Lars Bukkehave på en strand på Fiji sidste år, kort før starten på verdens hårdeste race: Eco-Challenge Fiji.

 

Se 'talk'  |  Hør podcast

Milena
Penkowa

Jeg taler om drømme med hjerneforsker Milena Penkowa.
Vi taler om hvad der sker inde i vores hjerner, samt et par gode råd og fif til at komme i gang med at udleve vores drømme frem for at drømme dem eller lade sig nøjes med.


Se 'talk'  |  Hør podcast

Om G:talks

  Andre 'talks'

Erik B.

Jørgensen

Mød eventyreren, foredragsholderen, forfatteren, Sirius-manden, jægersoldaten og guiden Erik B. Jørgensen, der med sit motto "Eventyret starter i din baghave" udlever sine drømme.

 

Se 'talk'  |  Hør podcast

Maren
Elise Skjerlie Gilling

Maren er uddannet skolelærer og har gennem de sidste år rejst til den syriske grænse i forbindelse med forskellige projekter og medieproduktioner. Hendes store drøm er at give de syriske børn et tilbud om skolegang og uddannelse.


 

Se 'talk'  |  Hør podcast

Pinse

Her skal du møde Pinse, der er Hus Forbi-sælger og hjemløs.

Vi taler selvfølgelig om drømme, fejl, succes osv.

Kig med her - og få et indblik i en hjemløs' verden 🤠

 

Se 'talk'  |  Hør podcast

Mikael

Kamber

Han er kendt som Mr. News fra DR og TV2. Han kan stadig opleves på TV2 i dag, men derudover udgiver han bøger, holder foredrag og kurser om arbejdsglæde, ledelse og positiv psykologi.


 

Se 'talk'  |  Hør podcast