Mathilde Falch

29.09.2021

Mathilde Falch

I denne ’talk’ kan du møde sangskriveren og sanger Mathilde Falch.


Mathilde er datter af den kendte musiker Michael Falch og er opvokset i et barndomshjem, hvor der altid var gang i musikken og sangskrivningen. Mathilde lærte at spille klaver og tværfløjte og begyndte meget tidligt at skrive egne sange, men hun får først modet til selv at synge dem, da hun tager på efterskole.


Mathilde pladedebuterer i januar 2009 med singlen "Måske om 5 år", men inden da har man allerede kunnet opleve hende live både som soloartist og med eget band på de mindre klubscener i Danmark. Senere på året stifter Mathilde Falch sit eget pladeselskab, Just For The Record.


Mathilde Falch har et tæt samarbejde med SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed, hvor Mathilde Falch også i 2015 blev udnævnt som ambassadør. Det har stor betydning for Mathilde Falch at sætte fokus på psykisk sårbarhed og at være med til at nedbryde tabuerne deromkring, og man møder hende også som solist/foredragsholder ved arrangementer, der netop har fokus på denne side af livet.


Mathilde Falch er en af landets mest aktive live musikere – og pt. medvirker hun i tv-programmet Toppen af Poppen på TV 2, hvilket jeg synes hun klare mere end fantastisk.


Oplev Mathilde Falch i denne ’talk’.

God fornøjelse.


LINKS:

Læs mere om Mathilde Falch på mathildefalch.dk

Læs mere om 'Toppen af Poppen' her...

Følg Mathilde Falch på 
- Facebook 
- LinkedIn

- Instragram

EKSTRA

Mathilde Falch fortolker Hjalmers 'Vådeskud' i Toppen af poppen.

Se også...