Mathilde Falch

29.09.2021

Mathilde Falch

I denne 'talk' kan du møde den talentfulde sanger og sangskriver Mathilde Falch, datter af den kendte musiker Michael Falch. Mathilde voksede op i et musikalsk hjem, hvor hun lærte at spille klaver og tværfløjte og begyndte tidligt at skrive egne sange. Hun debuterede med singlen "Måske om 5 år" i 2009, men havde allerede optrådt live både som soloartist og med sit eget band på mindre klubscener i Danmark. Senere samme år grundlagde Mathilde sit eget pladeselskab, Just For The Record.

Mathilde Falch er også kendt for sit tætte samarbejde med SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed, hvor hun i 2015 blev udnævnt som ambassadør. Hun er aktiv i at sætte fokus på psykisk sårbarhed og at nedbryde tabuerne omkring det emne. Udover at være en succesfuld musiker kan man også opleve Mathilde som solist og foredragsholder ved arrangementer, der fokuserer på denne side af livet.

Mathilde Falch er en af Danmarks mest aktive live-musikere og er for tiden aktuel i TV 2-programmet Toppen af Poppen, hvor hun imponerer med sin musikalitet og unikke stemme.


God fornøjelse.


LINKS:

Læs mere om Mathilde Falch på mathildefalch.dk

Læs mere om 'Toppen af Poppen' her...

Følg Mathilde Falch på 
- Facebook 
- LinkedIn

- Instragram

EKSTRA

Mathilde Falch fortolker Hjalmers 'Vådeskud' i Toppen af poppen.

Se også...