Tim Schou

28.07.2023

Tim Schou

I denne 'talk' får du muligheden for at møde sanger og sangskriver Tim Schou, der er utrolig talentfuld og har en bemærkelsesværdig historie om at følge sine drømme.

Engang drømte Tim om de store scener som Orange Scene til Roskilde Festival, men hans drømme har ændret sig. Efter en dannelsesrejse som hjemløs i USA har Tim fundet ud af, hvad der virkelig betyder noget for ham, samt hvilke drømme han skal forfølge. Han går ikke efter, hvad andre forventer af ham, eller hvad den danske musikbranche kræver af en, der ønsker at slå igennem på det danske marked. Han følger sin egen vej og det, der giver ham energi.

Normalt varer mine 'talks' omkring 60 minutter, men denne gang er den lidt kortere, da vi optog den som en del af Schoucamp - en eksklusiv og super fed musikfestival, som Tim Schou selv har skabt og udviklet. Jeg havde den mest fantastiske oplevelse, da jeg var en del af disse tre dage med musik. Jeg lyttede virkelig til musikken og blev fuldstændig blæst bagover af de talenter, som Tim havde booket til årets Schoucamp.

Jeg beklager, at denne video-talk ikke er af den bedste kvalitet. Alle, der forsøger at udleve deres drømme, begår fejl. Alle mine gæster i G:talks fortæller om de mange fejl, de har begået på vej mod deres mål. Lyssætningen i denne 'talk' - eller mangel på samme - er blot en af de mange fejl, jeg har lavet i G:talks. Derfor er den ikke af bedste kvalitet. Men det går nok. Alt behøver ikke at være perfekt. Dem, der lytter til denne 'talk' som podcast, vil alligevel ikke bemærke den ringe videokvalitet.

Nyd denne korte 'talk' med Tim Schou. Det bliver en inspirerende samtale om at følge sine drømme og finde sin egen vej i livet.


God fornøjelse.🎧PODCAST:
Download den som podcast her:
- SoundCloud

LINKS:

Tim Schou på
- Facebook
- Intagram
- LinkedIn

Se mere om Tim Schou her:
- https://bio.to/TimSchou
- www.patreon.com/timschou 

Læs mere om Schoucamp

- Schoucamps Facebookside

Se også...