'talks' 2023-NU

Alle 'talks' fra 2023 til nu

Mark O.
Madsen

Mød atleten Mark O. Madsen, der bogstaveligt talt har kæmpet hårdt for at udleve sine drømme. Mark O. har haft en imponerende karriere som bryder, hvor han blandt andet har opnået en sølvmedalje ved OL i 2016. Efter sin succesrige brydekarriere skiftede han til MMA, hvor han har konkurreret i Ultimate Fighting Championship (UFC).


Se 'talk'  |  Hør podcast

Emma

Østergaard

Emma blev historisk, da hun i 2023 besteg Mt. Everest og blev den yngste danske kvinde til at nå toppen af verdens højeste bjerg.

I denne 'talk' taler vi om, hvordan drømmen opstod, om at søge den viden, man selv mangler for at udleve drømmen, om familien og den Emma, hun blev på rejsen.

Se 'talk'  |  Hør podcast

Morten
Larsen

Morten Larsen er en af de nye investorer i TV-programmet 'Løvens Hule'.

I 2021 solgte Morten Hungry.dk for et trecifret millionbeløb, hvilket gjorde, at han nu kunne udleve drømmen om det frie og uafhængige liv - eller kunne han? Var det i virkeligheden drømmen for Morten?


Se 'talk'  |  Hør podcast

Tim
Schou

Efter en dannelsesrejse som hjemløs i USA har Tim fundet ud af, hvad der virkelig betyder noget for ham, samt hvilke drømme han skal forfølge. Han går ikke efter, hvad andre forventer af ham, eller hvad den danske musikbranche kræver af en. Han følger sin egen vej og det, der giver ham energi.


Se 'talk'  |  Hør podcast

Christian
Liebergreen

Du kender ham sikkert fra de populære tv-programmer "Den sidste breddegrad", "Kurs mod fjerne kyster" og "Kurs mod nord" på TV2?

Mød eventyreren Christian Liebergreen, der lever sit liv efter en filosofi om at turde drømme og tage chancer.


Se 'talk'  |  Hør podcast