Lars Bukkehave

14.08.2020

Lars Bukkehave

Lars Bukkehave er en eventyrer der brænder for udfordringer, oplevelser og for at bruge og nyde naturen.
Han gør det både som sportsmand, erhvervsmæssigt og i privat regi.


Jeg fangede Lars Bukkehave på en strand på Fiji sidste år, kort før starten på verdens hårdeste race: Eco-Challenge Fiji. Et expedition adventure race over 11 dage, hvor 66 hold af 4 personer - med begge køn repræsenteret på holdet - skal dyste om at komme sikkert igennem Fijis unikke, smukke og til tider ubarmhjertige natur, med udfordringer som trekking/vanding, mountain bike, svømning, sejlads, rebaktiviteter/klatring, navigering og meget mere. En non-stop sportsbegivenhed af den vilde slags, hvor Lars Bukkehave er blevet udtaget sammen med et Canadisk hold Team Atlas. Der var ingen danske hold med, hvilket betyder at Lars var den eneste danske deltager ud af de i alt 240 adventure racere.


Adventure racere er sportsfolk der spiser jernmænd til morgenmad og som kan imponere selveste Bear Grylls, der ellers er kendt for at være en hardcore elitesoldat og adventure mand. Bear Grylls er vært på dokumentar-serien om Eco-Challenge Fiji, der kan opleves på Amazon Prime Video i 10 afsnit af 60 min.


Om vi kan opleve Lars Bukkehave i denne dokumentar-serie, vides ikke med sikkerhed. Men du kan opleve Lars her i G:talks, hvor vi selvfølgelig taler om at udleve drømme, om hans deltagelse i the World's Toughest Race: Eco-Challenge Fiji, samt hvad det betyder for ham at udleve de drømme han har i livet.


Lars har dyrket Adventure Race siden 2004 og har deltaget i over 120 adventure races, hvor godt 40 har været i udlandet.

Han har deltaget i flere Euro- og Worldseries konkurrence (ARES/ARWS) samt Patagonia Expedition race, som han vandt sammen med det Canadiske hold.

Derudover er Lars en dedikeret orienteringsløber, løbsarrangør af Montane Kong Vinter samt medstifter af Dansk Adventure Race Union DARU.


God fornøjelse.Læs mere om dansk adventure race på www.ar-union.dk


Se World's Toughest Race: Eco-Challenge Fiji på Amazon Prime Video...

Se også...