Lars Bukkehave

14.08.2020

Lars Bukkehave

Lars Bukkehave er en passioneret eventyrer, der brænder for udfordringer, oplevelser og for at udforske og nyde naturen - både som sportsmand, erhvervsmæssigt og privat.

Sidste år fangede jeg Lars Bukkehave på en strand på Fiji kort før starten på verdens hårdeste race: Eco-Challenge Fiji. Det er et ekspeditionsløb over 11 dage, hvor 66 hold bestående af fire personer - med både mænd og kvinder på holdet - skal kæmpe for at overvinde Fijis unikke, smukke og til tider nådesløse natur. Løbet byder på en række udfordringer såsom trekking/vandring, mountainbike, svømning, sejlads, rebaktiviteter/klatring, navigering og meget mere. Det er en non-stop sportsbegivenhed af den vilde slags, hvor Lars Bukkehave er blevet udtaget som en del af det canadiske hold Team Atlas. Der var ikke noget dansk hold med, hvilket betyder, at Lars var den eneste danske deltager ud af i alt 240 adventure racere.

Adventure racere er sportsfolk, der spiser jernmænd til morgenmad og kan imponere selv Bear Grylls, der ellers er kendt for at være en hardcore elitesoldat og eventyrmand. Bear Grylls er vært for dokumentarserien om Eco-Challenge Fiji, som kan ses på Amazon Prime Video i 10 afsnit af 60 minutter.

Det er ikke sikkert, om vi vil se Lars Bukkehave i denne dokumentarserie, men du kan opleve ham her i G:talks, hvor vi taler om at udleve drømme, hans deltagelse i the World's Toughest Race: Eco-Challenge Fiji og hvad det betyder for ham at forfølge sine drømme.

Lars har dyrket Adventure Race siden 2004 og har deltaget i over 120 adventure races, hvoraf godt 40 har været i udlandet. Han har deltaget i flere Euro- og Worldseries konkurrencer (ARES/ARWS) samt Patagonia Expedition race, som han vandt sammen med det canadiske hold. Derudover er Lars en dedikeret orienteringsløber, arrangør af Montane Kong Vinter og medstifter af Dansk Adventure Race Union DARU.


God fornøjelse.Læs mere om dansk adventure race på www.ar-union.dk


Se World's Toughest Race: Eco-Challenge Fiji på Amazon Prime Video...

Se også...