Mikael Kamber

29.02.2020

Mikael Kamber

I denne 'talk' har jeg Mr. News i stolen.

Mikael Kamber er kendt som vært på nyhedsudsendelsen 21'eren på TV2 NEWS og magasinprogrammet 'Dags Dato' på TV2. Han var med til at starte TV2's 24-timers nyhedskanal, TV2 NEWS, men inden han begyndte hos TV2, arbejdede Mikael i fem år som ansat ved DR's TV-avisen. Mikael kan stadig opleves på TV2 i dag, men ud over dette har han også udgivet bøger og holdt hundredvis af foredrag og kurser om arbejdsglæde, ledelse og positiv psykologi, som han stadig gør den dag i dag.

Mikael Kamber er en certificeret underviser i positiv psykologi (Certificate in Positive Psychology (CIPP)), som han blandt andet bruger til at hjælpe mennesker med at finde deres egen vej i livet.

Måske kan han hjælpe mig med at forstå vejen mod mine drømme, hvorfor nogle mennesker vælger at "nøjes" med noget, samt hvad vi kan have fokus på i hverdagen, som kan hjælpe os på rejsen mod vores mål/drømme.

Nyd denne 'talk' med Mikael Kamber, som blandt andet har skrevet bøgerne '3 gode ting' – en bog om en af verdens bedste vaner, 'STÆRKERE' – dyrk dine styrker, håndter dine svagheder og 'Vi er bedst når vi er glade' - en bog, der giver dig et indblik i, hvordan glæde og positiv energi opstår, og hvordan du kan sprede det ved hjælp af positiv psykologi.


God fornøjelse.


Kamera & redigering: Jan Petersen

Se også...