Mikael Kamber

29.02.2020

Mikael Kamber

I denne 'talk', har jeg Mr. News i stolen.

Mikael Kamber er kendt som vært på nyhedsudsendelsen 21'eren på TV2 NEWS og magasinprogrammet 'Dags Dato' på TV2. Han var med til at opstarte TV2's 24-timers nyhedskanal, TV2 NEWS. Men inden han eventyr hos TV2, var Mikael ansat ved DRs TV-avisen i fem år. Mikael kan stadig opleves på TV2 i dag, men derudover har han også udgivet bøger og holdt hundredvis af foredrag og kurser om arbejdsglæde, ledelse og positiv psykologi, hvilket han stadig gør i dag.


Mikael Kamber er certificeret underviser i positiv psykologi (Certificate in Positive Psychology (CIPP)), hvilken han blandt andet bruger til at hjælpe mennesker med at finde deres egen vej i livet.


Måske kan han hjælpe mig med at forstå vejen mod drømmene, hvorfor nogen vælger at "lade sig nøjes med", samt hvad vi kan have fokus på i hverdagen, der kan være med til at klæde os på til rejsen mod målet/drømmen.


Nyd denne 'talk' med Mikael Kamber, der blandt andet har skevet bøgerne '3 gode ting' – bogen om en af verdens bedste vaner, 'STÆRKERE' – dyrk dine styrker, håndtér dine svagheder og 'Vi er bedst når vi er glade' - der giver dig et indblik i, hvordan glæde og positiv energi opstår, og hvordan du får den til at smitte ved hjælp af positiv psykologi.


God fornøjelse.


Kamera & redigering: Jan Petersen

Se også...