'talks' 2019-2022

Alle 'talks' fra 2019-2022

Mads Andersen (C) &
Jacob Mark (F)

G:talks LIVE fra Bistro17 i Køge.


Mads C. Andersen (C) og Jacob Mark (F) fortalte om deres drøm, deres venskab, deres barn, deres sjove historier og om dét at være gode venner - på trods af forskellige politiske holdninger.


Se 'talk'  |  Hør podcast

Mads
Andersen

I perioden 13. april - 31. juli 2021 var Mads Andersen midlertidigt folketingsmedlem for Det Konservative Folkeparti, som stedfortræder for den sygmeldte Naser Khader.
Mads Andersen er ikke længere midlertidigt folketingsmedlem, men har stadig drømmen om at komme i Folketinget.


Se 'talk'  |  Hør podcast

Nicolai
Moltke-Leth

Nicolai Moltke-Leth er kandidat i sociologi, løjtnant af reserven, tidligere jægersoldat og stifter af Camp True North, samt en efterskole af samme navn. Men først og fremmest er han en 'lærer' - på en mission om at hjælpe unge med at udleve drømmen.


Se 'talk'  |  Hør podcast

Mathilde
Falch

Mathilde Falch er en af landets mest aktive live musikere, der pt. medvirker i ’Toppen af Poppen’ på TV 2. Hun er opvokset i et hjem, hvor der altid var gang i musikken og sangskrivningen. Her lærte hun bla. at spille klaver og begyndte meget tidligt at skrive egne sange, hvilke hun først får modet til selv at synge, da hun tager på efterskole.


Se 'talk'  |  Hør podcast

Niclas 
R. Larsen

Niclas, aka. 'The Dreamchaser', er en mangedobbelt dansk mester og verdensmester i thaiboksning, der jagter drømmen og er meget bevidst om hvad der skal til for at udleve den. Niclas fortæller også om en farlig stafylokok-bakterie, der blev en risiko for at benet skulle amputeres - og meget mere,

 

Se 'talk'  |  Hør podcast

Rebecca

Aagaard-Poulsen

Rebecca er sognepræst i Tved ved Svendborg. Hun er halv indisk og halvt dansk - og så drømmer hun om at blive pølsepræst.

Rebecca er sin helt egen – og hun udlever drømmen om at være præst.

Se 'talk'  |  Hør podcast

Lars

Bukkehave

Lars Bukkehave er en eventyrer der brænder for udfordringer, oplevelser og for at bruge og nyde naturen. 

Jeg fangede Lars Bukkehave på en strand på Fiji sidste år, kort før starten på verdens hårdeste race: Eco-Challenge Fiji.

 

Se 'talk'  |  Hør podcast

Milena
Penkowa

Jeg taler om drømme med hjerneforsker Milena Penkowa.
Vi taler om hvad der sker inde i vores hjerner, samt et par gode råd og fif til at komme i gang med at udleve vores drømme frem for at drømme dem eller lade sig nøjes med.


Se 'talk'  |  Hør podcast

Erik B.

Jørgensen

Mød eventyreren, foredragsholderen, forfatteren, Sirius-manden, jægersoldaten og guiden Erik B. Jørgensen, der med sit motto "Eventyret starter i din baghave" udlever sine drømme.

 

Se 'talk'  |  Hør podcast

Maren
Elise Skjerlie Gilling

Maren er uddannet skolelærer og har gennem de sidste år rejst til den syriske grænse i forbindelse med forskellige projekter og medieproduktioner. Hendes store drøm er at give de syriske børn et tilbud om skolegang og uddannelse.


 

Se 'talk'  |  Hør podcast

Pinse

Her skal du møde Pinse, der er Hus Forbi-sælger og hjemløs.

Vi taler selvfølgelig om drømme, fejl, succes osv.

Kig med her - og få et indblik i en hjemløs' verden 🤠

 

Se 'talk'  |  Hør podcast

Mikael

Kamber

Han er kendt som Mr. News fra DR og TV2. Han kan stadig opleves på TV2 i dag, men derudover udgiver han bøger, holder foredrag og kurser om arbejdsglæde, ledelse og positiv psykologi.


 

Se 'talk'  |  Hør podcast

Jørn 
Lodahl

Jørn er chef for Kunder og System-forvaltning i Sundheds-datastyrelsen, samt kursusleder for KFUM spejdernes "sorte bælte" i ledelse - det legendariske Gilwell-kursus. 

 

Se 'talk'  |  Hør podcast

Rasmus
Bagger

Hvis der er en person der kan få folk til at udleve deres drømme - så er det Rasmus Bagger.

Rasmus har på få år slået sit navn fast som coach og inspirator for virksomheder i Danmark og eliteidrætsfolk internationalt. 


 

Se 'talk'  |  Hør podcast

Reimer Bo

Christensen

Journalisten, forfatteren og medierådgiveren Reimer Bo, fortæller her om sin store drøm som tv-vært og vært ved store valg-debatter, samt om vejen mod målet og de udfordringer der har været undervejs.

. 

Se 'talk'  |  Hør podcast

Iris Isabella

Engelund

Iris Isabella Engelunds store passion er at skabe vækst, innovation og flow via fokus på talentudvikling.

Iris er en forretningskvinde, foredragsholder og kursusudbyder, hvilket du kan høre meget mere om i min 'talk' med Iris.

 

Se 'talk'  |  Hør podcast

Thomas

Bigum

Thomas Bigum er professionel blogger og stifter af kursusvirksomheden Bigum&Co, der er Danmarks førende videnshus inden for digital markedsføring. Et videnshus der udbyder uddannelser og kurser indenfor online marketing med fokus på sociale medier, SEO og e-mail markedsføring

. 

Se 'talk'  |  Hør podcast

Mike

Valencia

Mike Valencia er en ung iværksætter der går gennem ild og vand for at udleve sine drømme. 

Han har startet virksomheden Simple Solution, der er en full-service it-virksomhed med kompetencer indenfor webudvikling, digital marketing, cloud - og selvfølgelig it 


Se 'talk'  |  Hør podcast

Thomas
Bense

Dansk tv-vært, beatboxer, drengerøv og tv-producer. Hans gennembrud på TV, var som vært på TV2's ungdomsprogram PULS. I de senere år har været knyttet til TV2's Go'morgen Danmark som spilekspert. Ud over at være foran kameraet, så står Thomas Bense bag roduktionsselskabet Snurbart, og Pixel.tv der var Danmarks første online TV-station. 


Se 'talk'  |  Hør podcast

Ellie

Jokar

En kvinde der lever livet og udlever sine drømme, hvilket blandt andet skyldes at Ellie som 18-årige fik den uhelbredelige sygdom sclerose. En sygdom der forandrede hendes liv fuldstændig – til det bedre. Det gav hende mod til at rejse, til at rappe, lave underholdningsshows, tv og til at udleve sine drømme.

 

Se 'talk'  |  Hør podcast

Martin

Thorborg

Martin Thorborg er serieiværksætter og er blandt andet kendt for at have stiftet Danmarks første søgeportal – jubii.dk. Martin lever og ånder for at starte nye virksomheder op, og har startet mere end 30 virksomheder op siden 1993. I 2006 udgav han bogen “E-Pusher” og “Iværksætter til jeg dør”.

Se 'talk'  |  Hør podcast

Emil & Mikkel

Trier

Mød tvillingerne Mikkel og Emil Trier på 19 år.

To sønderjyske drenge, der til daglig går på gymnasiet, bor hjemme hos deres forældre og laver videoer til YouTube.

De elsker at lave Minecraft-videoer og VLOGs, hvilket de gør på YouTube-kanalerne TrierGaming og Trierne. 

Se 'talk'  |  Hør podcast

Jesper

Buch

Jesper Buch er en af de mest kendte iværksættere i Danmark. Han stiftede blandt andet virksomheden Just Eat, der senere gjorde ham til multimillionær da han solgte sine aktier i virksomheden.

Derudover er Jesper kendt fra tv-programmet 'Løvens Hule' på DR, 


Se 'talk'  |  Hør podcast