Mark O. Madsen

08.05.2024

Mark O. Madsen

I denne 'talk' skal I møde atleten Mark O. Madsen, der bogstaveligt talt har kæmpet hårdt for at udleve sine drømme. Mark O. har haft en imponerende karriere som bryder, hvor han blandt andet har opnået en sølvmedalje ved de Olympiske Lege i 2016 samt adskillige andre internationale medaljer. Efter sin succesrige brydekarriere skiftede han til mixed martial arts (MMA), hvor han har konkurreret i Ultimate Fighting Championship (UFC). Her har han markeret sig som en stærk konkurrent med flere sejre, selvom han også har mødt udfordringer som skader og nederlag i nogle af sine kampe.


I denne 'talk' får I et stærkt indblik i Mark O's engagement, ikke kun som atlet, men også som støttende ægtefælle og far. Vi taler om modstand, bump på vejen, succes, taknemmelighed, hvad Mark planlægger at gøre fremover og meget mere.


Da vi lavede denne optagelse i forbindelse med Seedster i Spanien, vidste Mark ikke, hvad fremtiden ville bringe. Men halvanden måned senere kunne de kulørte blade afsløre nyheden om, at Mark O. Madsen vil starte sin egen coachingvirksomhed.


God fornøjelse.


🎧PODCAST:
Download den som podcast her:
- SoundCloud
- Spotify

LINKS:

- Mark O. Madsen's website
- Book Mark O. til et foredrag

Se også...