Mads Andersen

23.10.2021

Mads Andersen

Jeg producerede denne 'talk' med Mads Andersen i perioden 13. april - 31. juli 2021, hvor han var midlertidigt folketingsmedlem for Det Konservative Folkeparti. Han trådte ind som stedfortræder for den sygemeldte Naser Khader, men er ikke længere medlem af Folketinget. Alligevel har han stadig en drøm om at komme tilbage i Folketinget.

Mads Andersen blev født i 1989 og er opvokset på Stevns syd for Køge. Han flyttede til Køge i 2008, og året efter blev han valgt til byrådet i Køge kommune som 20-årig. Han er nu i gang med sin tredje periode som byrådsmedlem.

Udover sin karriere som politiker er Mads også iværksætter sammen med sin gode ven Mikkel. De driver konsulentfirmaet Mads&Mikkel, der hjælper personer og virksomheder med at påvirke den politiske beslutningsproces i kommuner og stat.

Mads Andersen har altid drømt om at komme på Borgen, og da vi lavede denne 'talk', var hans drøm blevet til virkelighed. I 'talken' kan man høre, hvad der driver en ung mand ind i politik, samt om han mon drømmer om at blive Statsminister en dag.


God fornøjelse.


LINKS:


Læs mere om Mads Andersen her: https://madsmodborgen.konservative.dk/


- LinkedIn

- Facebook

Mads&Mikkel: https://www.mads-mikkel.dk 

Se også...