Om G:talks

Om G:talks

G:talks er inspirerende 'talks' med en bred vifte af enestående personligheder. Disse individer udleverer deres drømme frem for at nøjes. De har stået over for modstand, lavet fejl og har oplevet nedture på deres rejse mod mål, visioner og drømme. Men de har alle formået at overvinde hårde tider, overkomme modstand og rejse sig igen for at fortsætte jagten på deres drømme.


Mine 'talks' er skabt med håbet om at inspirere og motivere dem, der har lyst til at følge med.

G:talks er imidlertid ikke kun til jer, der ser/lytter med. Det er også en del af min research og mit fokus på drømme

 - og hvorfor nogle mennesker udleverer deres drømme, mens andre nøjes.


Min research og nysgerrighed er en del af mit arbejde med min kommende bog, der blandt andet handler om at udleve drømme. Jeg håber, at bogen vil være en kilde til inspiration og motivation for andre. Både for dem, der allerede udleverer deres drømme, men især for dem, der ønsker mere end blot at drømme om deres drømme i fremtiden.


Jeg har trukket på min mangeårige erfaring inden for team- og personlig udvikling samt min baggrund som leder.

Dertil kommer mine uddannelser som performance coach og mentaltræner samt flere kurser inden for ledelse og personlig udvikling. Alt dette, kombineret med den research, jeg har lavet med G:talks, har jeg samlet for at inspirere og hjælpe folk med at nå deres mål og udleve deres drømme.

Jeg har lanceret G: INSPIRE, hvor jeg gennem foredrag, workshops, kurser og individuel 1:1 coaching hjælper mennesker med at blive den person, de ønsker at være endnu mere af. Personen, der udleverer drømmen, fremfor bare at drømme den.