Om G:talks

Om G:talks


G:talks er et podcast- og videopodcast-projekt, hvor jeg taler med spændende og interessante personer, der inspirerer mig. Fra 2019 til 2023 fokuserede G:talks på at udleve drømmen frem for kun at drømme den, på fejltagelser på vejen mod mål, på succes samt de udfordringer, man møder på rejsen mod at udleve drømmen. Dette tema er stadig kernen i G:talks i dag, men derudover taler vi også mere om de drømme gæsten har eller er i færd med at udleve, samt hvad det gode liv indebærer.


Jeg stræber efter at skabe en tæt forbindelse med mine gæster for at få en dybere indsigt i deres rejse mod målet, samt hive gode tips og ikke mindst inspiration ud af mine gæster, som du, der følger med, kan finde nyttige og motiverende i din egen stræben efter at udleve dine drømme. Det er essentielt for mig at pointere, at drømme ikke nødvendigvis skal være monumentale, som at udvikle en million-dollar app eller bestige Mt. Everest. Drømme kan også være små og personlige; det afgørende er, at vi lever et liv, hvor vi forsøger at realisere vores drømme, uanset deres størrelse.


Målet med G:talks er at inspirere og motivere dig, der lytter eller ser med. Samtidig tjener disse samtaler som research til min kommende bog om at udleve drømme og det gode liv. G:talks inviterer dig til at udforske 'talks' om andres rejse mod målet og opfordrer dig til at finde din egen vej mod et liv, der føles meningsfuldt og autentisk for dig.


Nils Gisli
G: Inspire