Niclas R. Larsen

17.07.2021

Niclas R. Larsen

Jeg har interviewet den 32-årige thaibokser, Niclas R. Larsen, som netop har kæmpet mod den belgisk-marokkanske WBC-verdensmester Youssef Boughanem den 17. juli 2021. Selvom Youssef har mere end dobbelt så mange knockouts på sit CV som Niclas har kampe, betyder det ikke noget for Niclas at være underdog i kampen mod verdensmesteren - tværtimod. I min 'talk' med Niclas, også kendt som The Dreamchaser, taler vi om drømme, fejl, motivation, modstand, succes og meget mere.

Niclas deler sin tilgang til kampen og forklarer, at for ham er kampen 90% mental og 10% fysisk, og at tro på sig selv er afgørende for succes. Han fortæller også om sin tid som mangedobbelt dansk mester og forsvarende verdensmester i thaiboksning, hvor han stod på tærsklen til en af karrierens største kampe, men blev ramt af en infektion med den farlige stafylokok-bakterie, som truede med at koste ham hans ben.

I min 'talk' med Niclas kan du høre mere om hans "genopstandelse" og rejsen tilbage til det niveau, han har nu, samt hans jagt på drømmen. Desværre vandt Niclas ikke over WBC-verdensmesteren Youssef Boughanem i kampen, men han gav ham modstand til stregen og vandt værdifuld erfaring i jagten på sin store drøm.


Se hele min 'talk' med Niclas R. Larsen her.


God fornøjelse.LINKS:
- Facebook
- Instagram

DR:
Niclas var tæt på at miste benet og derefter sig selv: Nu er thaibokseren tilbage stærkere end nogensinde. 

EKSTRA

WBC Muay Thai WORLD TITLE (FULL FIGHT) Youssef Boughanem VS Niclas Larsen -EXTREME MUAY THAI DENMARK
Produceret af: SKAEG Productions

Se også...