Christian Liebergreen

26.05.2023

Christian H. Liebergreen

Mød eventyreren Christian H. Liebergreen, der lever sit liv efter en filosofi om at turde drømme og tage chancer.

Christian er den unge mand, der træder ud i verden uden en mønt på lommen i søgen efter noget mere, noget større og meningsfyldt at vende hjem med. Han er en ægte eventyrer, der har forfulgt sine drømme én efter én uden at se sig tilbage.


Christian Liebergreen er et levende bevis på, at succes i livet kommer til dem, der tør være sig selv og modsætter sig samfundets normer og forventninger til, hvad der er rigtigt og forkert. Han har gjort op med sig selv, at den vigtigste uddannelse er livets uddannelse.


Hans største drøm var at sejle jorden rundt på egen hånd i en sejlbåd, og i 2012 realiserede han den drøm. I 9 måneder var han alene på havet uden andre mennesker og uden fysisk hjælp eller forsyninger. Turen handlede ikke kun om at sejle, men også om at turde drømme, stå ved sine drømme og lære at være sin egen bedste ven.


Christian Liebergreen har skrevet bogen "11 meter frihed", hvor han åbent og ærligt fortæller om sin egen proces i mødet med sig selv og hvad der sker med én som menneske, når man bliver presset til ekstremer både fysisk og mentalt. Bogen er ikke kun for sejlintresserede, men kan være til inspiration for alle, der søger motivation til livets rejse.


Christian Liebergreen viser, at alle drømme kan realiseres, hvis man har fokus det rette sted. Han brænder for at dele sine livserfaringer og filosofier som en kilde til inspiration for både unge og gamle, og især også for virksomheder i team- og ledelsesmæssig sammenhæng.

Du kan se Christian Liebergreen i aktion som ekspeditionsleder i det populære tv-program "Den sidste breddegrad" på TV2, hvor han guider Alfred, Theis og Emil på deres rejse mod Nordpolen.


Christian har også tidligere været en del af familien Beha-Erichsens tv-serie "Kurs mod fjerne kyster" og deres togt "Kurs mod nord", hvor han var ombord på Wallenberg og medvirkede i programmerne.


Glæd dig til denne 'talk' med Christian Liebergreen, skipperen i sit eget liv, der vil inspirere dig til at tage chancer og forfølge dine drømme.


God fornøjelse.

🎧PODCAST:
Download den som podcast her:
- SoundCloud

LINKS:
Læs mere om Christian her:

https://christianliebergreen.dk/

TAK tilThorséng Nature Resort

https://thorseng.dk/

Se også...