G:media

Velkommen til G:media

Mediebranchen har fyldt meget i mit liv igennem tiden. Jeg har arbejdet med alt fra video- og tv-produktioner, til social media marketing og hjemmesider. 
Mit innovative, mit udviklende, mit kommunikerende og mit målrettede talent kommer i spil i G:media, hvor jeg elsker at udfolde min kreative side af mig selv - til fordel for mine kunder.

I 2010 vandt jeg prisen som 'Årets Iværksætter' i Køge kommune, med mit produktionsfirma G | production. 
Dengang lavede vi lokal-tv på en ny og innovativ måde, hvilket måske var lidt forud for sin tid dengang. Heldigvis har video-mediet vundet frem via sociale medier og andre digitale platforme siden da, hvilket jeg og mine kunder nyder godt af i dag.

Ud over video-produktion og video-redigering, tilbyder jeg også hjælp til produktion af simple hjemmesider og social media marketing, samt hjælp til at få produceret og implementeret onlinekurser via Simplero. 


Min medie-passion vil altid komme mine kunder tilgode ✔

G:media services

Video-redigering

Det er blevet normalt for virksomheder at producere deres små videoer selv. Dog er der mange der stadig finder det udfordrende at klippe al video-materialet sammen til en fornuftig video. Det hjælper jeg en del kunder med, specielt under corona-udfordringen vi lige har været igennem. Jeg laver video-redigering for store og små virksomheder. 


Se mere her...

Video-produktion

Da jeg er bosat i Tarragona - syd for Barcelona - er det ikke længere mig der står bag kameraet på de fleste af G:media's video-produktioner. Derfor hjælper jeg stadig mine kunder med alt fra små til store video-produktioner, hvilket jeg laver i samarbejde med en god kollega i branchen. 

SimplyBiz

Jeg hjælper konsulenter, undervisere, coaches, behandlere og andre eksperter med selv at kunne planlægge, producere og sælge deres online kurser, så de nemmere kan få deres budskaber ud til dem de kan hjælpe, motivere og inspirere med deres viden - på en nem og enkelt måde.


Se mere på SimplyBiz.dk

Simplero

Jeg yder konsulenthjælp til virksomheder der allerede benytter sig af online kursus-værktøjet 'Simplero', samt folk der gerne vil godt i gang med Simplero for første gang. Det sker via 1-1 coaching eller som en konsulentservice, hvor jeg sætter hele kurset mm. op for kunden.
Jeg tilbyder alle mine kunder 2 måneders gratis brug af Simplero, fremfor de 14 dage Simplero selv tilbyder. Kontakt mig for yderligere information.

Se mere her...

Hjemmesider

Når det gælder hjemmesider, så hjælper jeg ofte konsulenter, undervisere, coaches, behandlere og andre eksperter med hele opsætningen.
Jeg tilbyder også min hjælp til tekstforfatning, billeder, video med mere. Men har kunden selv tekst, billeder og video klar, er det ingen sag at få kunden online med en ny hjemmeside. Kontakt mig for yderligere information.

Social Media Marketing

Gennem flere år har jeg lavet SoMe-konsulentarbejde for en hel del virksomheder. Jeg har også lavet SoMe coachingforløb, hvor jeg lærte SM-virksomheder selv at arbejde med social media marketing, fremfor at betale konsulenter som mig for arbejdet. I dag hjælper jeg virksomheder med den bedste plan for lige netop deres virksomhed, anset om de er en B2C eller B2B virksomhed. Kontakt mig for yderligere information.