Videoredigering

Videoredigering


Video er en stærk måde at kommunikere på, og ofte er video med til at bringe kunder - og potentielle kunder - tættere på personerne bag virksomheden og derved give seerne følelsen af autentitet, ærlighed og troværdighed. 


Video kan bruges på mange måder og flere virksomheder er selv begyndt at filme deres indhold til videoerne. Men...

Problemet opstår når det skal klippes sammen. Lyden skal ændres, billedet var skævt, der er mange optagelser der skal klippes sammen, hvilken musik må man bruge/ikke-bruge, hvad med grafik, tekster og så videre. For mange bliver det omfattende - hvilket bliver grunden til at videoen aldrig bliver færdigproduceret. Men sådan behøver det ikke at være.

Andre redigeringsopgaver:

Det er slet ikke så kompliceret som du tror.


Du filmer, uploader al materialet til en dropbox eller google drev, hvorefter du sender mig linket til denne mappe. 
I mappe uploader du også et worddokument med beskrivelsen af dit ønske. Hvilken rækkefølge skal klippene sættes sammen i? Eller har jeg frihed til selv at klippe noget sammen? Du skriver også hvad personerne hedder, deres titel og hvad der ellers skal stå i grafikken. 
Når jeg har adgang til al materialet, så laver jeg en estimeret pris på den forventede redigeringstid, så du har en cirka-pris med det samme.


Når vi er enige om opgaven, begynder jeg at klippe dit materiale sammen. Det færdige produkt bliver leveret via dropbox. Så enkelt er det.