Uddannelse & kurser

Uddannelse & kurser

Mental Leaders Academy


Sammen med Mette Hyldebjerg har jeg skabt Mental Leaders Academy og Leder- & Mentaltræneruddannelsen 'Leder i eget liv'


Leder- & Mentaltræneruddannelsen 'Leder i eget liv' styrker dine lederegenskaber og personlige udvikling. Målet er at blive en bedre leder både personligt og professionelt. Fokus er på mental styrke, selvbevidsthed, kommunikation og målrealisering.

Vi hjælper dig med at nå dit fulde potentiale gennem træning og anerkendt mentaltræning. Udnyt dit potentiale og led mere effektivt.


Gennem Leder- & Mentaltræneruddannelsen får du personlig og faglig udvikling. Udfordringer udvider din horisont og bryder begrænsende overbevisninger. Kurset kombinerer teori og praksis til daglig ledelse.


Efter uddannelsen står du stærkere med bedre forståelse af dine lederegenskaber og potentiale. Led andre mere effektivt og opnå balance mellem arbejdsliv og privatliv.


Leder- & Mentaltræneruddannelsen er en unik mulighed for ledere, der vil udvikle sig personligt og fagligt. Øg selvbevidsthed og få det bedste ud af dit potentiale. Bliv en succesfuld leder i dit eget liv.


Se mere på www.lederiegetliv.nu & www.mentalleaders.academy

Mental Leaders Academy


Vi tror på, at alle har potentiale til at realisere deres drømme og opnå succes i karrieren, når de har de nødvendige mentale værktøjer.


Vores mål er at uddanne og styrke mennesker til at blive 'mental leaders' - enkeltpersoner, der kan guide andre til at opnå deres fulde potentiale og skabe positive forandringer og vækst i deres liv.


Vi stræber efter at skabe en verden, hvor mennesker tager ansvar for deres eget liv, træffer bevidste valg og bliver en positiv kraft i deres omgivelser.

Book en snak om uddannelsen

Book nu!

 
 
 
 
 

Services